definim personalitatea!

Pasiunea și măestria vechilor tâmplari, desăvârșită prin folosirea uneltelor moderne și a tehnicilor avansate de tratare și prelucrare a lemnului, fac produsele ATIPIK să fie unice, personalizate pentru fiecare stil arhitectural

Combinăm tradițiile și abilitățile fine ale tâmplăriei, cu un nivel inegalabil de pasiune și atenție la detalii, pentru a vă oferi piese cu adevărat frumoase și unice.

În domeniul, produselor din lemn masiv, suntem de peste 14 ani în topul preferințelor din zona de sud-est a României.

Fie ca vorbim de uz casnic sau office, special sau de grădină, vă suntem alături pentru a dezvolta idei croite în jurul exigențelor tale.

Folosim doar cele mai bune materiale și nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite.

Alegerea atenta a celor mai bune esențe de lemn, a materialelor de finisaj de calitate, definirea particularului și a detaliului ridică mobilierul produs de ATIPIK LEMN ART la rang de artă.

14

Ani de experiență

428

Proiecte finalizate

25

Proiecte în execuție

1

În topul preferințelor












Ideaa ta

Produsele noastre sunt parte din viața ta, de aceea ne asigurăm că sunt potrivite pentru stilul și ambientul tău. Cuvantul cheie: împreună.











Proiectare

Ne-am întâlnit, am stabilit, acum ne așezăm la birou și începem proiectarea produsului tău. Cu migală și atenție la detalii.











Execuție

Folosim lemn de clasă superioară, unelete de ultimă generație, dar adăugăm experiența și talentul nostru pentru produse de top.











Livrare

Avem ofertă premium pentru produse premium. Fii liniștit, ne ocupăm de livrarea și montajul produselor tale! Atipik vine la tine!

Produsele realizate de noi răspund tuturor cerințelor de înfrumusețare și dotare a spațiilor cu destinații speciale: clădirii de patrimoniu, muzee, săli de ședințe, săli de sport sau spectacole, bisericii, săli de cinema și restaurante. Piesele noastre respectă toate exigențele de stil și funcționalitate pentru spațiile deosebite, acolo unde mobilierul din lemn constituie elementul de armonie principă, care aduce căldură și o notă de exclusivism.

Lumea primei impresii...

Mobilierul office are mai multe funcțiuni; el reprezintă în primul rând imaginea companiei atât în fața clienților, partenerilor și celorlalți vizitatori, cât și în fața propriilor angajați. Trăim într-o lume a imaginii, mult mai importantă decât conținutul. Aceasta duce la o nevoie, mai mult sau mai puțin artificială: impresia asupra celorlalți. Iar mobilierul birourilor tale ridică imaginea firmei în fața celor cu care interacționezi.

Însă imaginea creată de mobilierul Atipik nu este una artificială, deoarece mobilierul din lemn este elementul suprem al importanței și puterii emanate de cel care-l deține.

Cultura stilului la tine acasă

Designul mobilierului clasic între creativitate și tradiție: așa se naște un stil unic, cu piese caracterizate de frumusețea și strălucirea detaliilor.

Atunci când cauți inspirație pentru camera de zi, dormitor sau bucătărie, îți dai repede seama că ofertele sunt variate și atât de diferite între ele, atât din punct de vedere estetic cât și în ceea ce privește realizarea și calitatea. De aceea este important să descoperim stilul care se potrivește gustului dar și spațiului în care vrem să aducem un plus de eleganță. Mobilierul Atipik este realizat ținând cont de aceste variabile. Stabilim împreună ce îți dorești, ce se potrivește casei tale, și îți garantăm un rezultat de excepție.

Atipik și în grădină...

Cu mobilierul Atipik te bucuri mai mult de vară. Gradina ta devine o oază de relaxare și un spațiu special pentru invitații tăi.

Amenajarea acestui spațiu folosind mobilierul din lemn Atipik, trebuie să fie una din prioritățile tale dacă dorești să petreci diminețile și serile în aer liber. Dacă îți place să primești oaspeți sau să organizezi un grătar în confortul casei tale, trebuie să îți faci un plan de amenajare al grădinii sau terasei. Atipik Lemn Art îți întinde o mână de ajutor și te consiliează în dezvoltarea acestui plan.

galeria produselor atipik

  • toate
  • uși interior/exterior
  • foișoare și pergole
  • placări și tavane
  • mobilier special
  • scări

Suntem o firma ce oferim produse și soluții la comandă, produse dedicate. Nu avem produse de serie, prin urmare nu avem un showroom.
Produsele Atipik sunt pentru o viață, dar dacă aveți probleme le vom rezolva împreună, oricând.
Produsele noastre pot fi din lemn masiv sau lemn stratificat. Lemnul stratificat este recunoscut pentru durabilitate și maleabilitate în procesul de producție, ceea ce ne oferă posibilitatea de a produce piese deosebite, cu forme unice.
Deoarece produsele noastre sunt dedicate fiecărui spațiu în parte, ne vom asigura că ele se potrivesc pentru dumneavoastră. Vom analiza împreună cea mai buna soluție și vom hotărâ cum va arăta piesa finală.
Aici vorbim de complexitatea pieselor și numărul lor. Durata va fi stabilită punctual dupa întâlnirea noastra la locație, analiza spațiului și a produsului final.

Contact

Incarcare
Mesajul dumneavoastra a fost trimis. Va multumim!